Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alkmaar Tapt

22 juni 2018 @ 17:00 - 23 juni 2018 @ 23:00

Alkmaar Tapt

Is Alkmaar er klaar voor? Dat dachten wij van wel! Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni zal TAPT neerstrijken op de Paardenmarkt in Alkmaar. Verwacht veel speciaalbier, uit binnen en buitenland, heerlijk bijpassend eten, spelletjes, de leukste artiesten en hilarisch entertainment. Want Alkmaar TAPT is naast een speciaalbier festijn, vooral een feestje! 🎉

Kortom, we toveren de Paardenmarkt om tot een te gek bier, eet, dans, chill en geniet paradijsje! Daar wil je toch bij zijn?!

Op vrijdag 22 juni viert Alkmaar het weekend tijdens de VRIJMIBIER Editie. Om 17:00 uur gaan de deuren en de taps open en kun je direct uit je werk lekker borrelen, eten en dansen uiteraard! Met of zonder collega’s… dat maakt niet uit want je ontmoet je beste nieuwe vrienden uiteraard tijdens een potje beerpong! GAME ON!

Op zaterdag is de FESTIVAL Editie en zijn de deuren open vanaf 13:00 uur. Je perfecte zaterdag besteding… Chillen in het zonnetje, biertje, hapje en als je een beetje warm gedraaid bent dans je de sterren van de dansvloer. Perfect niewaar?!

Beide dagen zijn enkel voor 18 jaar en ouder toegankelijk. Kinderen en baby’s (ook niet onder begeleiding) zijn niet toegestaan. Ook honden mogen helaas niet mee het terrein op.

✔ HEEL VEEL BIER! NATIONAAL & INTERNATIONAAL
✔ HEERLIJK ETEN
✔ BANDS & DJ’S
✔ GAMES & ONTSPANNEN
✔ EN… NOG VEEL MEER!

 

   marktkramen.nl

Gegevens

Begin:
22 juni 2018 @ 17:00
Einde:
23 juni 2018 @ 23:00
Website:
http://www.taptevents.nl/

Locatie

Alkmaar Tapt
Paardenmarkt
Alkmaar, Noord-Holand 1811 KG Nederland
+ Google Maps