Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Banne Bruist!

15 september @ 12:00 - 19:00


Op zondag 15 september 2019 vindt alweer het 22e Banne Bruist Festival plaats. Op en rond het fietspad het Parlevinkerpad, tussen Parlevinker en Statenjachtstraat wordt het jaarlijkse buurtfestival Banne Bruist georganiseerd met haar traditionele rommelmarkt, informatiemarkt en muziekpodia. Van 12 tot 19 uur kunt u hier terecht.

Met een kindertheatervoorstelling, waterballen, een grootse rommelmarkt, een doorlopend muziek en dansprogramma belooft het een bijzondere dag te worden. De dag wordt feestelijk afgesloten met een swingend optreden van Standaard. Meer informatie staat op onze facebookpagina.

Rommelmarkt

Op het Parlevinkerpad kunt u van 12 tot 17 uur langs de vele kramen op de rommelmarkt uw slag slaan.

Banneplein

Het grote podium staat op een nieuwe locatie, midden in de loop van de rommelmarkt, tegenover de ingang van het winkelcentrum Banne centrum. Het muzikale deel wordt om 12.00 uur geopend met een lawaai tocht over het terrein van de brassband uit de Banne. Daarna zijn er op het podium optredens van verschillende artiesten.

Kinderactiviteiten

Bij de Vierwindstreken school is een kinderplein met verschillende kinderactiviteiten en muziek.

Parlevinkerplein

Op het Parlevinker, bij De Rietwijker, zijn er verschillende jongeren activiteiten en muziekoptredens. Op het podium kun je genieten van een doorlopend programma van dans en muziek van jongeren uit Amsterdam Noord.

 

marktkramen.nl

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
12:00 - 19:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Banne Amsterdam Noord
Parlevinkerpad
Amsterdam, Noord-Holland 1034 JE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.facebook.com/events/754862691322353/