Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mercator Markt

28 september @ 10:00 - 17:00

Mercatormarkt in Amsterdam-West:
buurtrommelmarkt, straattheater, kinderactiviteiten, live muziek, lekker eten & drinken.

De Mercatormarkt is hét buurtspektakel van de Baarsjes in Amsterdam. Hier ontmoet je je buren, vind je tweedehands spullen en zolderschatten voor zachte prijzen en kun je genieten van straattheater, verhalenvertellers en live muziek van Petit Socco.

Her en der zijn gezellige zithoekjes ingericht, goed voor een lekkere kop koffie van White Label, een bakkie pleur van Joke, of een lekker drankje met snacks van ondernemers uit de buurt.Kinderen kunnen een rondje zweven bij de Zweefmolenaar of aanschuiven bij de leukste kinderworkshops.

Voor ieder wat wils, een plein vol gezelligheid.

Voor de buurt
De Mercatormarkt is er voor iedereen. Buurtbewoners verkopen hun spullen op de markt bij de buurtkramen. Je vindt er van alles, voor zachte prijzen.Van tweedehands kleding en speelgoed tot geinige hebbedingen en bijzondere zolderschatten. Van postzegels tot jurkjes en van vette speciaalbierglazen tot old school zonnebrillen.Ook staan er mensen met zelfgemaakte spullen, die de maker eens wil testen bij een groter publiek. Denk aan kleine kunstwerkjes, kaarten, lampjes, sjaaltjes, breisels.

Het kan van alles zijn.

mercator     met-de-kramen-van-marktkramen

Gegevens

Datum:
28 september
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Mercatorplein
Mercatorplein 2
Amsterdam, Noord-Holland 1057CB Nederland
+ Google Maps