Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Museum Market Amsterdam

15 oktober @ 08:00 - 17:00

 

Weer of geen weer! Nog aan het bedenken wat je vandaag gaat doen? Ga naar de Museum Market!

Sinds 2015 vind je op het Museumplein 6 keer per jaar de Museum Market, een markt met allerlei bijzondere handgemaakte producten. Je vindt er meer dan 100 standjes met design, kunst, mode, keramiek en nog veel meer. Ook is er live muziek, kun je er je portret laten tekenen en zijn er teken workshops.

Maar natuurlijk is er ook allemaal lekker eten en drinken te vinden! Zo staan er enkele food trucks, zoals de Tostibus, OfjeSpaanseWorstlust, Fritez Haute Friture, KoffieKever en ThrillGrill. Maar ook vind je er lekker verse smoothies, poffertjes en bijzondere food producten zoals de ‘The Real Winegum’, wine gums die écht van wijn zijn gemaakt.

Mooie stands vol met originele en stijlvolle producten , muziek en heerlijke internationale gerechten.

Je vindt er van alles; van unieke producten die ontworpen zijn door de (Nederlandse) ontwerpers zelf . Denk art & design – mode & accessoires – home & textiel – papier & craft – sieraden en objecten – tot leuke dingen voor kinderen en heerlijk eten.

Njoy!
Een geweldige ontmoetingsplek, winkelen, een picknick , genieten van het fantastische eten op de terrasjes, luisteren naar live muziek, chatten en te ontspannen …
Kom naar het Museum Market !

Museumplein , Amsterdam
Gratis entree

 

marktkramen op museumplein marktkramen.nl

Gegevens

Datum:
15 oktober
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Museumplein Amsterdam
Museumplein
Amsterdam, 1071 DJ Nederland
+ Google Maps