Biomarkt Minerva

 

Iedere vrijdag de puurste producten
Ieder vrijdag kun je voor de mooiste, puurste en eerlijkste producten terecht op de biologisch markt op het Minervaplein. Deze markt is één van de jongste en meest vooruitstrevende markten van Nederland.

Op deze kleinschalige markt vind je alleen maar gezellige en bevlogen ondernemers met eerlijke producten van topkwaliteit. Kom zeker ook eens aanwaaien wanneer je in de buurt bent.Deze markt is één van de jongste en meest vooruitstrevende markten van Nederland. Op deze kleinschalige markt vind je alleen maar gezellige en bevlogen ondernemers met eerlijke producten van topkwaliteit.

In september 2014 is de markt van start gegaan met een beperkt aantal kramen. Aangezien de markt van begin af aan een succes was, met bezoekers uit de omgeving en daarbuiten, werd al snel duidelijk dat de beschikbare ruimte voor de markt ontoereikend was. Dit is voor het stadsdeel reden om de markt uit te breiden naar 16 kramen.

Kom zeker ook eens aanwaaien wanneer je in de buurt bent, maak een praatje met enkele standhouders en de locals en je merkt hoe sfeervol het er is.

 

met-de-kramen-van-marktkramen

Datum

24 mei 2024

Tijd

08:00 - 06:00

Locatie

Minervaplein
Minervaplein
Amsterdam, Noord-Holland
Categorie

Organisator

Organizer Name
© - Marktkramen.nl - MARKTKRAMEN-, PODIUM & EVENEMENTENVERHUUR - EVENEMENTENDRUKWERK - Zwanenburg - Amsterdam