Cruise Inn D-Day

 

Café Cruise Inn organiseert op zaterdag 11 juni het festival D-Day, een Rock ‘n Roll evenement dat muziekliefhebbers aantrekt van over de hele wereld.

Voor de argeloze bezoeker draait het op D-Day vooral om lekker rondkijken en je terugwanen in de fifties. Meisjes met felrood gestifte lippen en strakke paardenstaarten swingend met mannen met vetkuiven, gehuld in donkere jeans en bowlingshirts. Alleen de uitbundige en kleurrijke tatoeages verraden het huidige tijdperk.

Wie zichzelf ook zo’n fiftiesstijl wil aanmeten kan terecht bij een van de kramen op het terrein, waar wijd uitstaande rokken met polkadots, hooggehakte schoenen, vlinderbrillen en overhemden met platte kragen verkrijgbaar zijn. Naast kleding zijn er ook snuisterijen en meubelstukken te koop, waaronder die typische Amerikaanse dinerbanken.

Ook auto’s zijn onlosmakelijk verbonden met de leefstijl van de jaren vijftig, en op het terrein is dan ook een kleurrijke verzameling Amerikaanse klassiekers te zien, van glimmende Hot Rods tot roestende Rat Rods. Glanzende Chevy’s en Cadillacs streden met Plymouths en Dodges om de aandacht van de bezoekers, dit alles met op de achtergrond de swingende klanken van de jaren vijftig.

Café Cruise Inn (Zuiderzeeweg 29) vormt een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van rock-’n-roll en rockabillymuziek.

 

marktkramen.nl

Datum

11 jun 2022
Expired!

Tijd

12:00 - 23:00
Rock ’n roll Cruise Inn

Locatie

Rock ’n roll Cruise Inn
1095 KZ, Amsterdam
Categorie
© - Marktkramen.nl - MARKTKRAMEN-, PODIUM & EVENEMENTENVERHUUR - EVENEMENTENDRUKWERK - Zwanenburg - Amsterdam