“Een geweldige Sinterklaas-musical en een Sintmarkt voor de hele familie!”

De temperaturen dalen, de kachels gaan weer loeien en dat kan maar één ding betekenen de Sint is over enkele dagen weer in ons land. Wij vinden dit zeker de leukste tijd van het jaar, vinden jullie dit ook?

Neem dan 3 december uw (klein) kinderen mee naar de musical Een Huis In Een Schoen en kom genieten van DE ECHTE SINTERKLAAS!!

Bram van der Vlugt zal 3 december 2016 Sinterklaas van raad voorzien!!
Boek nu tijdig uw tickets via ticketmaster.nl voor Een Huis In Een Schoen, 3 december in De Lichtfabriek Haarlem.
Voorstellingen: 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur, zaterdag 3 december.

Regie is in handen van Barrie Stevens!! Hij regisseert een geweldige cast waaronder Bram van der Vlugt, Peter Lusse en Matthijs van der Meer.

http://www.ticketmaster.nl

MUSICAL
Na 45 jaar zal de tijdloze musical van Mies Bouhuys en componist Julius Steffaro, Een Huis In Een Schoen, op unieke wijze nieuw leven worden ingeblazen!

Het verhaal
Staat pakjesavond op het spel bij de zoektocht naar een huis voor Annabel? Een spannend en meeslepend avontuur in een uniek Sinterklaasspektakel!

Señor Pablo, gespeeld door Peter Lusse, zal als grootste Spaanse vriend van Sinterklaas met zijn 20 Commedia Kids rechtstreeks uit Spanje komen om een groot feest te bouwen in de Lichtfabriek te Haarlem.

Tevens zijn Annabel, gespeeld door het 11 jarig multitalent Tess van der Veer en Schipper Eeltje Steur, gespeeld door Matthijs van der Meer, te zien in het bruisende muzikale decemberspektakel onder regie van Barrie Stevens met uiteraard

DE ECHTE Sinterklaas!

St. Nicolaasplein
Na de musical zal het Sinterklaasfeest voor jong en oud verder gaan op het St. Nicolaasplein. Een indoor marktplein met winkeliers uit Haarlem, entertainment en snoepgoed. Terwijl de pappa’s en mamma’s genieten van een warme kop soep, kunnen de kinderen zich laten schminken en wederom in het sprookje duiken bij de POPPENKASTVOORSTELLING!

MB Production Company en Marktkramen.nl steunen HOKISA!

HOKISA biedt een THUIS voor kids in Zuid-Afrika die ouderloos of ziek zijn als gevolg van HIV/aids.

Met de musical Een Huis In Een Schoen zal van ieder verkocht kaartje €0,50 rechtstreeks naar HOKISA gaan.

Ziet u in Haarlem en omgeving een klein spaarpotje in de vorm van een Sinterklaashuisje? Steun HOKISA dan want ieder kind heeft recht op een THUIS!

logo-mbwww.marktkramen.nl

Een huis in een Schoen

Waar
Lichtfabriek Haarlem
Minckelersweg 2
2031 EM Haarlem

Wanneer
Zaterdag 3 december 2016

Informatie en tickets bestellen:
www.mbproductioncompany.com/eenhuisineenschoen

Goede doel:
Hokisa: http://www.hokisa.nl