“Marktkramen.nl goes green!  Een tweede leven voor onze zeilen. Uniek cadeau!”

VAN AMSTERDAMSE MARKTZEILEN TOT UNIEKE TASSEN

Meet Martijn! Tien jaar geleden verdiende hij zijn zakgeld op de Amsterdamse markten. Nog voordat de zon op kwam voorzag hij onze marktkooplieden van een kraam en regelde dat iedere kraam werd voorzien van een marktzeil. Ondanks dat onze marktzeilen ijzersterk zijn, worden deze eens in de zoveel tijd vervangen.
Het marktzeil is, op een aantal flinke beschadigingen na, geweldig materiaal. Daarom kwam Martijn jaren later op het idee om onze oude marktzeilen opnieuw te gebruiken en begon het avontuur van UNBEGUN.

Wij zijn trots op deze jonge ondernemer en vormgever die het ‘groene ondernemen’ een warm hart toedraagt!

Daarom gooien wij onze ‘oude’ PVC zeilen niet meer weg, maar krijgen ze bij UNBEGUN een tweede ronde.. Na jarenlang weer en wind te hebben getrotseerd en dagelijks alle mogelijke verkooppraatjes aangehoord te hebben krijgen de marktzeilen van Marktkramen.nl een prachtige bestemming.

UNBEGUN, een jong en op-en-top Amsterdams, creatief en innovatief bedrijf, maakt namelijk van onze gebruikte zeilen hippe, functionele tassen. Onvervalste Amsterdamse tassen met ieder een eigen identiteit. En daar zijn we trots op!

Vol met verhalen komen ze binnen bij UNBEGUN en wordt ieder zeil op een andere manier behandeld, want elk zeil is immers uniek. Als de meeste oneffenheden zijn verwijderd worden de gebruikte zeilen aan de hand van hun eigen verhaal gesneden.

Omdat ze handmade zijn stelt UNBEGUN designtassen samen. Ieder met zijn eigen kleur, verhaal en geschiedenis. Van messengerbag, backpack tot stoere shopper!

Maak gebruik van de kortingscode: MARKTKRAMEN.NL bij je bestelling op www.unbegun.nl en ontvang 15% korting op een UNBEGUN-tas naar keuze!

AMSTERDAM
www.unbegun.nl