BinnenhofstraatFair


De jaarlijks terugkomende rommelmarkt op en rond de Binnenhofstraat zal dit jaar plaatsvinden van ca 10.00 tot 16.00 uur.

Op deze zondag is t zover! Kom voor de Amsterdam-Noord gezelligheid naar de BinnenhofstraatFair. Bij de ruim 50+ marktkramen vind je de meest uiteenlopende spulletjes. Neem de pont naar Noord en proef met ons de lente!

Toen ik in 2012 mijn intrek nam op de Binnenhofstraat viel ik met mijn neus in de boter. Voor mijn deur zou er een rommelmarkt plaatsvinden en kon mijn overbodig verhuisde goed verkopen aan menigeen die er wel wat aan had. De rommelmarkt was dé plek om buren te leren kennen! Dit jaar zal de gezellige rommelmarkt op en rond de Binnenhofstraat plaatsvinden op zondag 6 november. Het is dus een jaarlijks terugkerend evenement en wordt georganiseerd door buurtbewoners van de Binnenhofstraat.

Fair voor iedereen
De Binnenhofstraat ligt in Floradorp, verscholen tussen de Sneeuwbalweg/Sneeuwbalstraat en de Floraweg. Het evenement is niet alleen voor de bewoners van de Binnenhofstraat of Floradorp, maar voor iedereen.

Toen in oktober 2016 bekend werd dat de rommelmarkt in 2014 niet kon worden georganiseerd, is het stokje overgenomen. Er is weer subsidie  aangevraagd en gekregen van stadsdeel Noord, via Meedoen in Noord en de  Denktank van stadsdeel Noord. Door de subsidie kan er o.a. door middel van mooie kramen, drukwerk, en goede pr de fair weer nieuw leven ingeblazen worden.

Mede door  het bestuur van buurthuis het Anker en alle vrijwilligers die de buurt een warm hart toedragen, weten we zeker dat het net zo’n succes wordt als de andere jaren!

Proef de lente
Daar kunt u aan bijdragen door allen te komen naar de Rommelmarkt! Gezellig voor jong en oud want dit keer genieten we in lentesferen!

 

marktkramen.nl

Datum

14 apr 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Binnenhofstraatfair
Binnenhofstraatfair
Binnenhofstraat, 1032 XG Amsterdam
Categorie
© - Marktkramen.nl - MARKTKRAMEN-, PODIUM & EVENEMENTENVERHUUR - EVENEMENTENDRUKWERK - Zwanenburg - Amsterdam