Vakantiebeurs Breda

Vakantiebeurs Bijzondere Reizen Breda!

Het doel van deze editie “vakantiebeurs voor bijzondere reizen” is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.

Authenticiteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze ‘nieuwe’ beurs. In 2019 wordt het aanbod steeds gevarieerder! Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben, die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden en vaak van de traditionele normen afwijken, zodat u echt iets nieuws kunt ontdekken.

De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek, dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Vaak zullen dit maatreizen zijn, maar dit hoeft niet per se. Op deze nieuwe vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt u zowel grote aanbieders, die u mogelijk al kent, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar u zelf nooit aan gedacht zult hebben: van Poolreizen tot safari’s zelfs wandelsafari’s in Tanzania.

We verheugen ons op uw komst!

Aan te raden is van tevoren uw entreekaartje te reserveren (ook goedkoper!) zodat u meteen naar binnen kunt en niet hoeft te wachten.

marktkramen.nl

Datum

01 - 02 feb 2020
Verlopen!

Tijd

11:00 - 18:30

Locatie

Grote Kerk
Grote Kerk
4811 XT, Breda Brabant
Categorie
© - Marktkramen.nl - MARKTKRAMEN-, PODIUM & EVENEMENTENVERHUUR - EVENEMENTENDRUKWERK - Zwanenburg - Amsterdam